Projectstofferingen

Heeft u interesse in het vervangen of aanbrengen van vloerbedekking, gordijnen, vitrage en/of zonwering  in uw bedrijf of instelling ? Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar kan u helpen. Voor al uw projecten kunnen wij u van dienst zijn. Onze medewerkers zij gespecialiseerd in alle onderdelen, van harde tot zachte vloeren en van ondervloeren tot aan gordijnen, raamdecoratie, binnenzonwering, horren en zelfs stoelpootdoppen en schoonloopmatten. Na de stoffering zal uw bedrijf of instelling een compleet nieuwe uitstraling hebben.

Stofferen in een bedrijf is een vak apart. Er zijn een groot aantal regels waaraan wij ons moeten houden. Ook de materialen moeten aan eisen voldoen, zoals kwaliteit en brandveiligheid. Onze medewerkers zijn hier goed van op de hoogte. Ook kunnen wij u uitgebreid adviseren om de beste keuze te maken voor uw project.

Materialen

Ons assortiment materialen is zeer breed. Wij beschikken over allerlei soorten stof, leer en kunstleer. Voor gordijnen hebben wij ook een aantal leveranciers die toonaangevend zijn op het gebied van haute couture. Voor een overzicht van al onze materialen of de mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen.

Over ons

Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar bestaat al ruim 40 jaar. Onze medewerkers hebben veel ervaring opgedaan in deze tijd. Zij voeren het gehele project zelf uit. Hierdoor kunnen wij u kwaliteit en vakmanschap garanderen. Onze medewerkers zijn onderdeel van het kleine gilde van hoogwaardige meubelstoffeerders die het vak nog op authentieke en ambachtelijke wijze uitvoeren. Deze kwaliteit en klasse is zichtbaar in onze projecten.

Buiten projectstofferingen heeft Stoffeerderij Molenaar nog meer services. Wij zijn gespecialiseerd in boot & jacht stofferingen, autostoffering, camper & caravan stofferingen, meubelstofferingen, leerreparaties en meubelrestauraties. Naast het stofferen kunt u ook bij ons terecht voor het maken van kussens, banken en gordijnen op maat.

Meer informatie ?

Heeft u interesse in onze projectstofferingen ? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan of maak meteen een afspraak. Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Als u ons contactformulier invult, zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen.

Scherpe offerte?

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw onderwerp

Foto toevoegen voorkant (verplicht)

Foto toevoegen achterkant (verplicht)

Foto toevoegen zijkant (verplicht)

Meer informatie waarover u de aanvraag indient

Onze Materialen

Het herstofferen van meubels, autostoelen, caravankussens en bootkussens is maar een kleine greep uit wat wij allemaal doen. Ook kunnen kleine en grote ondernemingen bij ons terecht voor het bekleden, aanpassen en vernieuwen van restaurantstoelen, speelhoeken, zeildoeken, bureaustoelen, wanden en ga zo maar door. Voor het herstofferen kunnen verschillende materialen ingezet worden. Hieronder een greep uit de materialen die wij in ons assortiment hebben.

Meubelstoffen

Chenille
Velours
Platweefsel
Poolweefsel
Weefstof
Boucle

Vulmaterialen

Koudschuim
Polyether
Easy Dry
Traagschuim/nasa foam
Pantera
Polysticks
Polypress

Kunstleer

Stamskin
Nautolex
Silverguard
Bella Grana
Mikro-look
Bella Nappa

Leer

Helsinki
Stockholm
Tillann
Narvik

Onze Leveranciers

Kort samengevat biedt Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar haar klanten: Gedegenheid, vakkennis en vakmanschap, een breed internationaal en exclusief meubelstof-assortiment met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. De zekerheid van goed afgeleverd werk. Daardoor hebben wij ervoor gekozen om meerdere leveranciers als handelspartner in dienst te nemen. Hieronder een overzicht van enkele leveranciers waar wij samen mee werken.

Contact ons

06 – 31 77 21 06
010 – 818 72 91
info@stoffeerderijmolenaar.nl

Disclaimer