Wie Wij Zijn

Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar is met 40 jaar ervaring in het stofferen en repareren van meubels een begrip in Rotterdam en omgeving! Sinds 25 jaar heeft de familie Molenaar hier ook hun eigen naam aan kunnen verbinden. Met deze ruim 40 jaar aan ervaring in dit familiebedrijf staat vakmanschap, kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Dat klasse en kwaliteit hoog in het vaandel staan is bij elk nieuw gestoffeerde stoel, bank of fauteuil terug te zien. Een familie bedrijf waarbij iedereen nauw betrokken is. Alles gebeurt op authentieke manier, de singels, de nageltjes kop-aan-kop, het crin en de veren. Ook voor leerreparaties is Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar het juiste adres.

Een ruime keuze uit vele stoffen van diverse topmerken. De vakmensen van Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar behoren tot het kleine gilde van hoogwaardige meubelstoffeerders die het vak nog op de authentieke en ambachtelijke wijze uitvoeren.

Onze Filosofie
Wij zijn een bedrijf waar tijd gemaakt wordt voor zorg en afwerking. Bovendien staan
ambacht, kwaliteit en zorg voor detail centraal tijdens het verrichten van uw opdracht.
M. Molenaar - Oprichter
Wat Wij Doen

Kort samengevat biedt de meubelstoffeerder haar klanten: Gedegenheid, vakkennis en vakmanschap, een breed internationaal en exclusief meubelstof-assortiment met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. De zekerheid van goed afgeleverd werk.

Het herstofferen van meubels, autostoelen, caravankussens en bootkussens is maar een kleine greep uit wat wij allemaal doen. Ook kunnen kleine en grote ondernemingen bij ons terecht voor het bekleden, aanpassen en vernieuwen van restaurantstoelen, speelhoeken, zeildoeken, bureaustoelen, wanden en ga zo maar door. Daarnaast verkopen wij tweedehands hergestoffeerde designmeubels.
Ook kunt u bij ons terecht voor het repareren en restaureren van (antieke) houten meubelen, spuitwerk en het laten maken van maatwerk meubelen

Meubel
stofferingen

Meubels stofferen, dat is wat wij iedere dag doen. Van een moderne loungeset tot een antieke fauteuil. En van een leren bureaustoel tot een rieten kruk.

Boot & jacht stofferingen

Wilt u het interieur van uw boot opnieuw laten bekleden? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw bootstoffering.

Camper & caravan stofferingen

Er zijn verschillende onderdelen van het interieur van uw caravan of camper die wij kunnen stofferen. Denk bijvoorbeeld aan de kussens die er in de caravan liggen.

Bankstel op maat

Wilt u een bank op maat laten maken, omdat u bijvoorbeeld een aparte hoek heeft waardoor u moeilijk een bank kunt plaatsen. Bij ons is dit mogelijk.

Kussens op maat

Onze kussens worden vervaardigd van hoogwaardig schuimrubber en outdoorstoffen. De perfecte kussens maken wij eenvoudig op bestelling.

Gordijnen op maat

Wij leveren op maat gemaakte A-kwaliteit overgordijnen, inbetweens, vitrages plisségordijnen et cetera tegen zeer betaalbare prijzen.

Autostoffering

Wij zijn zeer ervaren op het gebied van autobekleding. Daardoor kunnen wij uw autointerieur als nieuw tevoorschijn laten komen.

Leerspecialist

Lederen meubelen slijten altijd het meest bij de zittingen en de armleuningen. Wij kunnen vrijwel alle leerreparaties zonder problemen voor u uitvoeren.

Restauratie

Wilt u een gekoesterd familiair meubelstuk een tweede leven geven? Of een klein vlekje laten wegwerken? Dan kunt u bij ons terecht.

Projectstofferingen

Onder projectstoffering valt het leveren en aanbrengen van vloerbedekking, gordijnen, vitrage en/of zonwering bij bedrijven en instellingen.

Verkoop meubels

Het komt geregeld voor dat wij tweedehands design stoelen of banken, in een matige tot slechte staat, omtoveren tot een nieuw design.

Contact ons

06 – 31 77 21 06
010 – 818 72 91
info@stoffeerderijmolenaar.nl

Disclaimer