Meubelstofferingen

meubelstofferingenIs het materiaal van uw bank of stoel versleten, of wilt u gewoon eens iets anders ? Stoffeerderij Molenaar heeft de oplossing voor u. Meubelstofferingen is een goedkope maar effectieve oplossing om uw meubel een nieuw uiterlijk te geven. Vroeger werden meubels op een geheel andere manier gemaakt dan tegenwoordig. Ook is de manier waarop meubels gestoffeerd worden veranderd. Voor ieder meubel, nieuw of oud, zullen wij een oplossing vinden.

Over ons

Al 40 jaar is stoffeerderij Molenaar gespecialiseerd in het stofferen van meubels. Wij zijn onderdeel van het kleine gilde van hoogwaardige meubelstoffeerders die het werk nog op authentieke wijze uitvoeren. De klasse en kwaliteit is terug te zien is al ons werk. Onze medewerkers hebben veel ervaring en hebben voor vrijwel ieder probleem een oplossing. Wij garanderen u vakkennis, vakmanschap, gedegenheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Materialen

Ons assortiment stoffen is zeer uiteenlopend. We beschikken over stoffen als Chenille, Velours of Bouclé. Verschillende soorten leer en kunstleer. Ook voor de opvulling van meubels hebben we verschillende materialen van polyester tot verschillende soorten schuim. Door de velen materialen kunnen we uw meubel geheel naar uw wensen maken. Komt u er niet uit wat de beste materiaalkeuze is voor uw meubel ? Onze medewerkers helpen u graag de beste keuze te maken.

Naast het stofferen van meubels kunnen wij ook het interieur van boot en jacht, camper en caravan of auto stofferen. Wij voeren ook projectstofferingen uit. Voor kleine of grote ondernemingen kunnen wij uw meubilair stofferen en het zo een geheel nieuwe uitstraling geven.

Meer informatie ?

Heeft u interesse in onze service meubelstofferingen ? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan of maak meteen een afspraak. Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Als u ons contactformulier invult zullen wij u terugbellen.

Scherpe offerte?

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw onderwerp

Foto toevoegen voorkant (verplicht)

Foto toevoegen achterkant (verplicht)

Foto toevoegen zijkant (verplicht)

Meer informatie waarover u de aanvraag indient

Onze Materialen

Het herstofferen van meubels, autostoelen, caravankussens en bootkussens is maar een kleine greep uit wat wij allemaal doen. Ook kunnen kleine en grote ondernemingen bij ons terecht voor het bekleden, aanpassen en vernieuwen van restaurantstoelen, speelhoeken, zeildoeken, bureaustoelen, wanden en ga zo maar door. Voor het herstofferen kunnen verschillende materialen ingezet worden. Hieronder een greep uit de materialen die wij in ons assortiment hebben.

Meubelstoffen

Chenille
Velours
Platweefsel
Poolweefsel
Weefstof
Boucle

Vulmaterialen

Koudschuim
Polyether
Easy Dry
Traagschuim/nasa foam
Pantera
Polysticks
Polypress

Kunstleer

Stamskin
Nautolex
Silverguard
Bella Grana
Mikro-look
Bella Nappa

Leer

Helsinki
Stockholm
Tillann
Narvik

Onze Leveranciers

Kort samengevat biedt Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar haar klanten: Gedegenheid, vakkennis en vakmanschap, een breed internationaal en exclusief meubelstof-assortiment met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. De zekerheid van goed afgeleverd werk. Daardoor hebben wij ervoor gekozen om meerdere leveranciers als handelspartner in dienst te nemen. Hieronder een overzicht van enkele leveranciers waar wij samen mee werken.

Contact ons

06 – 31 77 21 06
010 – 818 72 91
info@stoffeerderijmolenaar.nl

Disclaimer