Leerspecialist

Bent u op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in leerreparaties ? Dan bent u bij Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het repareren van leren meubels, of het herstofferen met leer. Geen enkel probleem dat wij niet voor u op kunnen lossen. Na het stofferen gaat uw geliefde meubel opnieuw jaren mee.

Uw leren meubel kan na een aantal jaren gaan slijten. Vaak slijten ze het meest bij de armleuningen en zittingen. Als de rest van het meubel nog in goede staat is kunt u herstofferen overwegen. Na het herstofferen is het weer zo goed als nieuw. In sommige gevallen is herstofferen nog niet nodig. Heeft uw meubel enkel op een paar plaatsen kleine schade ? Dan kan repareren vaak al genoeg zijn om uw meubel een tweede leven te geven.

Materialen

In ons stofassortiment hebben wij een grote hoeveelheid leersoorten. Bij echt leer hebben wij onder andere Helsinki, Stockholm, Tillann en Narvik. Ook hebben wij kunstleer voor iedereen die het leereffect wil maar liever geen echt dierenleer in zijn huis heeft. Een aantal soorten kunstleer waar wij over beschikken zijn Stamskin, Nautolex, Silverguard, Bella Grana, Mikro-look en Bella Nappa.

Over ons

Al 40 jaar is Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar een begrip in Rotterdam. Met onze jarenlange ervaring, kunnen wij al uw problemen oplossen. Onze getrainde medewerkers zullen hun uiterste best doen om uw wensen te vervullen. Naast leerreparaties voeren wij ook meubelrestauraties uit. Ook doen wij voor allerlei andere meubels herstofferingen. Denkt u hierbij aan camper & caravan stofferingen, boot & jacht stofferingen, meubelstofferingen, autostoffering en projectstofferingen. Tot slot bieden wij ook nog de optie om zelf met ideeën te komen. Wij maken banken, kussens en gordijnen op maat.

Meer informatie ?

Heeft u interesse in leerreparatie ? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan of maak meteen een afspraak. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Als u ons contactformulier invult, zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen.

Scherpe offerte?

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw onderwerp

Foto toevoegen voorkant (verplicht)

Foto toevoegen achterkant (verplicht)

Foto toevoegen zijkant (verplicht)

Meer informatie waarover u de aanvraag indient

Onze Materialen

Het herstofferen van meubels, autostoelen, caravankussens en bootkussens is maar een kleine greep uit wat wij allemaal doen. Ook kunnen kleine en grote ondernemingen bij ons terecht voor het bekleden, aanpassen en vernieuwen van restaurantstoelen, speelhoeken, zeildoeken, bureaustoelen, wanden en ga zo maar door. Voor het herstofferen kunnen verschillende materialen ingezet worden. Hieronder een greep uit de materialen die wij in ons assortiment hebben.

Meubelstoffen

Chenille
Velours
Platweefsel
Poolweefsel
Weefstof
Boucle

Vulmaterialen

Koudschuim
Polyether
Easy Dry
Traagschuim/nasa foam
Pantera
Polysticks
Polypress

Kunstleer

Stamskin
Nautolex
Silverguard
Bella Grana
Mikro-look
Bella Nappa

Leer

Helsinki
Stockholm
Tillann
Narvik

Onze Leveranciers

Kort samengevat biedt Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar haar klanten: Gedegenheid, vakkennis en vakmanschap, een breed internationaal en exclusief meubelstof-assortiment met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. De zekerheid van goed afgeleverd werk. Daardoor hebben wij ervoor gekozen om meerdere leveranciers als handelspartner in dienst te nemen. Hieronder een overzicht van enkele leveranciers waar wij samen mee werken.

Contact ons

06 – 31 77 21 06
010 – 818 72 91
info@stoffeerderijmolenaar.nl

Disclaimer