Kussens op maat

Bent u op zoek naar een bijzonder formaat kussens ? Of wilt u uw kussens een ander uiterlijk geven ? Voor het stofferen of herstofferen van uw kussens kunt u bij Stoffeerderij Molenaar terecht. Wij maken niet alleen kussens voor binnen, maar ook voor buitengebruik. Wij hebben hiervoor dan ook waterbestendige materialen tot onze beschikking.

Als u een afspraak maakt, zullen we uitgebreid uw wensen bespreken. Daarna zullen we de mogelijkheden bekijken. Dit zal het uiteindelijke ontwerp voor u worden. Onze medewerkers zullen uw kussens gaan (her)stofferen. Als deze klaar zijn heeft uw interieur een geheel nieuwe uitstraling. Tijdens het ontwerpproces kunnen onze medewerkers u assisteren om de beste materialen te kiezen voor uw kussen. Zo heeft u zo lang mogelijk plezier van uw product.

Materialen

Ons stofassortiment is zeer uiteenlopend. Het assortiment bestaat uit drie categorieën, namelijk leer, kunstleer en meubelstoffen. Alle drie de categorieën hebben verschillende soorten die in allerlei kleuren te bestellen zijn. Een voorbeeld van meubelstoffen zijn bouclé, velours en chenille.

Het vulmateriaal is ook een belangrijk onderdeel. Dit zal voor een groot deel de eigenschappen van het kussen bepalen. Wij beschikken over zeven verschillende soorten, van polyester tot koudschuim. Polyester is redelijk goedkoop materiaal, maar na een tijd zullen er kuilen ontstaan. Koudschuim heeft een hogere veerkracht, daardoor gaat het een stuk langer mee dan polyester. De vulling heeft dus veel invloed op de levensduur van uw kussen.

Over ons

Stoffeerderij Molenaar is al ruim 40 jaar een begrip in omgeving Rotterdam. Al ons werk wordt op authentieke wijze uitgevoerd. Deze kwaliteit en klasse is terug te zien in onze producten. In al onze jaren hebben wij velen problemen opgelost en allerlei projecten uitgevoerd. Onze ervaring is dan ook zeer groot. Onze medewerkers zijn vakkundig en kunnen u uitstekend adviseren voor uw project.

Wij kunnen niet alleen kussens op maat leveren, maar ook banken en gordijnen. Onze andere specialiteiten zijn leerreparaties, meubelrestauraties, boot & jacht stofferingen, projectstofferingen, camper & caravan stofferingen, meubelstofferingen en autostoffering. Wij staan altijd voor u klaar, hoe klein of groot uw project ook is.

Meer informatie ?

Heeft u interesse in kussens op maat ? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan of maak meteen een afspraak. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Als u ons contactformulier invult, zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen.

Scherpe offerte?

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw onderwerp

Foto toevoegen voorkant (verplicht)

Foto toevoegen achterkant (verplicht)

Foto toevoegen zijkant (verplicht)

Meer informatie waarover u de aanvraag indient

Onze Materialen

Het herstofferen van meubels, autostoelen, caravankussens en bootkussens is maar een kleine greep uit wat wij allemaal doen. Ook kunnen kleine en grote ondernemingen bij ons terecht voor het bekleden, aanpassen en vernieuwen van restaurantstoelen, speelhoeken, zeildoeken, bureaustoelen, wanden en ga zo maar door. Voor het herstofferen kunnen verschillende materialen ingezet worden. Hieronder een greep uit de materialen die wij in ons assortiment hebben.

Meubelstoffen

Chenille
Velours
Platweefsel
Poolweefsel
Weefstof
Boucle

Vulmaterialen

Koudschuim
Polyether
Easy Dry
Traagschuim/nasa foam
Pantera
Polysticks
Polypress

Kunstleer

Stamskin
Nautolex
Silverguard
Bella Grana
Mikro-look
Bella Nappa

Leer

Helsinki
Stockholm
Tillann
Narvik

Onze Leveranciers

Kort samengevat biedt Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar haar klanten: Gedegenheid, vakkennis en vakmanschap, een breed internationaal en exclusief meubelstof-assortiment met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. De zekerheid van goed afgeleverd werk. Daardoor hebben wij ervoor gekozen om meerdere leveranciers als handelspartner in dienst te nemen. Hieronder een overzicht van enkele leveranciers waar wij samen mee werken.

Contact ons

06 – 31 77 21 06
010 – 818 72 91
info@stoffeerderijmolenaar.nl

Disclaimer