Gordijnen op maat

Bent u op zoek naar luxe en exclusieve gordijnen ? Stoffeerderij Molenaar is het gespecialiseerde atelier dat u hierbij kan helpen. Gordijnen kunnen een ruimte meer sfeer geven. Ook kunnen gordijnen ervoor zorgen dat u geen inkijk van buren heeft, en tegelijk niet al te veel licht verliest. Voor al uw maatwerk gordijnen zijn wij beschikbaar.

Wij zullen de gewenste plek bij u thuis komen opmeten. Na het opmeten zullen uw wensen besproken en uitgewerkt worden. Als alles naar uw wens is gaan wij voor u aan de slag. Binnen enkele tijd heeft u uw zelf samengestelde gordijnen bij u thuis hangen. Onze vakkundige medewerkers staan altijd klaar om  u te adviseren om tot het mooiste resultaat te komen.

Materialen

Stoffeerderij Molenaar heeft speciaal voor u een uitgebreid assortiment stoffen. Het assortiment bestaat uit zeer uiteenlopende stoffen van toonaangevende leveranciers op het gebied van haute couture. Een aantal leveranciers uit het assortiment zijn Aldeco, Collezione Cesaro, Fischbacher, GP & J Baker, Houlès, Jab, Kobe, Malabar, Mira X en Silvera.

Over ons

Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar bestaat al ruim 40 jaar. In al deze jaren hebben wij een groot aantal projecten uitgevoerd. Ieder project is anders. Onze medewerkers hebben dus veel ervaring opgedaan en allerlei problemen opgelost. Wij voeren al onze projecten nog op authentieke wijze uit. Dit is in onze projecten terug te zien aan de klasse en kwaliteit. Iedereen bij Stoffeerderij Molenaar zal zijn uiterste best doen om u het gewenste resultaat te leveren.

Gordijnen op maat is niet onze enige service. Wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van kussens op maat, banken op maat, meubelstofferingen, autostoffering, camper & caravan stofferingen, boot & jacht stofferingen, projectstofferingen, leerreparaties en meubelrestauraties.

Meer informatie ?

Heeft u interesse in gordijnen op maat ? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak meteen een afspraak. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Als u ons contactformulier invult, zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen.

Scherpe offerte?

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw onderwerp

Foto toevoegen voorkant (verplicht)

Foto toevoegen achterkant (verplicht)

Foto toevoegen zijkant (verplicht)

Meer informatie waarover u de aanvraag indient

Onze Materialen

Het herstofferen van meubels, autostoelen, caravankussens en bootkussens is maar een kleine greep uit wat wij allemaal doen. Ook kunnen kleine en grote ondernemingen bij ons terecht voor het bekleden, aanpassen en vernieuwen van restaurantstoelen, speelhoeken, zeildoeken, bureaustoelen, wanden en ga zo maar door. Voor het herstofferen kunnen verschillende materialen ingezet worden. Hieronder een greep uit de materialen die wij in ons assortiment hebben.

Meubelstoffen

Chenille
Velours
Platweefsel
Poolweefsel
Weefstof
Boucle

Vulmaterialen

Koudschuim
Polyether
Easy Dry
Traagschuim/nasa foam
Pantera
Polysticks
Polypress

Kunstleer

Stamskin
Nautolex
Silverguard
Bella Grana
Mikro-look
Bella Nappa

Leer

Helsinki
Stockholm
Tillann
Narvik

Onze Leveranciers

Kort samengevat biedt Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar haar klanten: Gedegenheid, vakkennis en vakmanschap, een breed internationaal en exclusief meubelstof-assortiment met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. De zekerheid van goed afgeleverd werk. Daardoor hebben wij ervoor gekozen om meerdere leveranciers als handelspartner in dienst te nemen. Hieronder een overzicht van enkele leveranciers waar wij samen mee werken.

Contact ons

06 – 31 77 21 06
010 – 818 72 91
info@stoffeerderijmolenaar.nl

Disclaimer