Boot & jacht stofferingen

Bent u op zoek naar een nieuw interieur voor uw boot ? Stoffeerderij Molenaar geeft uw boot een compleet nieuw uiterlijk. Kussens op maat maken is een van de specialiteiten van Stoffeerderij Molenaar. Met al 40 jaar ervaring binnen het stofferen, kunnen wij u vakwerk garanderen. Al onze projecten voeren wij op authentieke wijze uit, deze kwaliteit is aan het eind zeker terug te zien. Kortom, voor al uw boot of jacht stofferingen kunt u bij Stoffeerderij Molenaar terecht.

Materialen

Boten zijn een bijzonder onderdeel van stofferen. Er zijn nauwelijks tot geen rechte lijnen. Hierdoor moet alles op maat gemaakt worden. Er zullen terplekke mallen gemaakt worden in de juiste maten. Daarna zullen we bespreken wat de beste keuze is voor vulmaterialen. In ons assortiment zitten  zeven verschillende soorten. Met al deze materialen kunnen wij altijd een combinatie maken om uw wensen te vervullen.

Wij beschikken over verschillende soorten stoffen, kunstleer en echt leer. Voor de bekleding van de boot hebben we een uiteenlopend stofassortiment. Onze vakmensen hebben materialen geselecteerd die geschikt zijn voor veel blootstelling aan water en licht. Zo gaat uw nieuwe bootinterieur zo lang mogelijk mee. De meeste materialen zijn vochtwerend, waterafstotend en kleurvast.

Ons bedrijf

Stoffeerderij Molenaar biedt al ruim 40 jaar vakwerk. In al deze jaren hebben onze medewerkers veel ervaring opgedaan. Wij zijn verschillende soorten problemen en projecten tegen gekomen. Hierdoor kunnen wij u uitstekend helpen een keuze te maken uit onze materialen.

Naast boot & jacht stofferingen biedt Stoffeerderij Molenaar nog meer soorten stofferen. Zo hebben wij ook meubelstofferingen, camper & caravanstofferingen, autostoffering en projectstofferingen. Stofferen is niet onze enige specialiteit, wij leveren ook werk op maat zoals banken, kussens en gordijnen. Tenslotte voeren wij ook (leer)restauraties uit. Voor elk project, groot of klein, Stoffeerderij Molenaar staat voor u klaar.

Meer informatie ?

Heeft u interesse in boot of jacht stofferingen ? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan of maak meteen een afspraak. Voor meer eventuele vragen of meer informatie kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Als u ons contactformulier invult, zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen.

Scherpe offerte?

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw onderwerp

Foto toevoegen voorkant (verplicht)

Foto toevoegen achterkant (verplicht)

Foto toevoegen zijkant (verplicht)

Meer informatie waarover u de aanvraag indient

Onze Materialen

Het herstofferen van meubels, autostoelen, caravankussens en bootkussens is maar een kleine greep uit wat wij allemaal doen. Ook kunnen kleine en grote ondernemingen bij ons terecht voor het bekleden, aanpassen en vernieuwen van restaurantstoelen, speelhoeken, zeildoeken, bureaustoelen, wanden en ga zo maar door. Voor het herstofferen kunnen verschillende materialen ingezet worden. Hieronder een greep uit de materialen die wij in ons assortiment hebben.

Meubelstoffen

Chenille
Velours
Platweefsel
Poolweefsel
Weefstof
Boucle

Vulmaterialen

Koudschuim
Polyether
Easy Dry
Traagschuim/nasa foam
Pantera
Polysticks
Polypress

Kunstleer

Stamskin
Nautolex
Silverguard
Bella Grana
Mikro-look
Bella Nappa

Leer

Helsinki
Stockholm
Tillann
Narvik

Onze Leveranciers

Kort samengevat biedt Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar haar klanten: Gedegenheid, vakkennis en vakmanschap, een breed internationaal en exclusief meubelstof-assortiment met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. De zekerheid van goed afgeleverd werk. Daardoor hebben wij ervoor gekozen om meerdere leveranciers als handelspartner in dienst te nemen. Hieronder een overzicht van enkele leveranciers waar wij samen mee werken.

Contact ons

06 – 31 77 21 06
010 – 818 72 91
info@stoffeerderijmolenaar.nl

Disclaimer