Herbekleden van bankstellen

Banken op maat

Kunt u nergens een standaard bank vinden die al uw wensen vervuld ? Heeft u een bijzondere hoek waar de bank moet gaan staan ? Dan bent u aan het goede adres bij Stoffeerderij Molenaar. Als u op zoek bent naar een bijzondere bank, kunt u bij ons slagen. Bij ons kunt u een bank geheel zelf ontwerpen. U kiest zelf de maten, het materiaal, eventuele accessoires en het model. Onze medewerkers zullen hun uiterste best doen om u uw droombank te leveren.

Tijdens een afspraak kunt u ons vertellen wat uw wensen zijn. Na de afspraak zullen wij een ontwerp speciaal voor u maken. Hierna zullen eventuele aanpassingen besproken worden. Als dit allemaal besproken en goedgekeurd is zullen wij aan de slag gaan met uw zelf samengestelde bank. Binnen twaalf tot veertien weken wordt de bank geleverd. Dit is een lange tijd, maar dan heeft u wel een uniek en zelf ontworpen exemplaar. Doordat de bestelling speciaal voor u is, is het niet mogelijk om deze kosteloos te annuleren.

Materialen

Een belangrijke keuze voor het uiterlijk van uw bank is het materiaal. U kunt bij ons kiezen uit zeven verschillende soorten vulmaterialen. Het soort materiaal dat u kiest zal een verschil in prijs en kwaliteit geven. Voor het stoffeermateriaal heeft u drie categorieën om uit te kiezen, namelijk meubelstoffen, leer en kunstleer. Binnen die categorieën bieden wij verschillende stoffen die in allerlei kleuren te bestellen zijn.

Ons bedrijf

Stoffeerderij Molenaar bestaat al ruim 40 jaar. Onze medewerkers zijn zeer vakkundig. Wij voeren al ons werk op authentieke wijze uit. In ons lange bestaan, hebben onze medewerkers veel ervaring opgebouwd. Wij hebben de meest bijzondere ideeën gehoord en uitgevoerd. Met al onze ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren tijdens het ontwerpproces. Als u twijfelt tussen materialen of vullingen, kunnen wij helpen om gezamenlijk tot de beste uitkomst te komen.

Naast een bank op maat kunnen wij ook kussens of gordijnen leveren. Voor het herstofferen van een meubel, camper & caravan, boot & jacht, auto of een groot project kunt u ook bij ons terecht. Meubelrestauraties of leerreparaties zijn ook specialiteiten van ons.

Meer informatie ?

Heeft u interesse in banken op maat ? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan of maak meteen een afspraak. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Als u ons contactformulier invult, zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen.

Scherpe offerte?

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw onderwerp

Foto toevoegen voorkant (verplicht)

Foto toevoegen achterkant (verplicht)

Foto toevoegen zijkant (verplicht)

Meer informatie waarover u de aanvraag indient

Onze Materialen

Het herstofferen van meubels, autostoelen, caravankussens en bootkussens is maar een kleine greep uit wat wij allemaal doen. Ook kunnen kleine en grote ondernemingen bij ons terecht voor het bekleden, aanpassen en vernieuwen van restaurantstoelen, speelhoeken, zeildoeken, bureaustoelen, wanden en ga zo maar door. Voor het herstofferen kunnen verschillende materialen ingezet worden. Hieronder een greep uit de materialen die wij in ons assortiment hebben.

Meubelstoffen

Chenille
Velours
Platweefsel
Poolweefsel
Weefstof
Boucle

Vulmaterialen

Koudschuim
Polyether
Easy Dry
Traagschuim/nasa foam
Pantera
Polysticks
Polypress

Kunstleer

Stamskin
Nautolex
Silverguard
Bella Grana
Mikro-look
Bella Nappa

Leer

Helsinki
Stockholm
Tillann
Narvik

Onze Leveranciers

Kort samengevat biedt Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar haar klanten: Gedegenheid, vakkennis en vakmanschap, een breed internationaal en exclusief meubelstof-assortiment met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. De zekerheid van goed afgeleverd werk. Daardoor hebben wij ervoor gekozen om meerdere leveranciers als handelspartner in dienst te nemen. Hieronder een overzicht van enkele leveranciers waar wij samen mee werken.

Contact ons

06 – 31 77 21 06
010 – 818 72 91
info@stoffeerderijmolenaar.nl

Disclaimer