Autostoffering

Heeft u nog een mooie auto, maar is helaas de bekleding versleten ? Laat uw auto dan opnieuw stofferen door Stoffeerderij Molenaar. Wij kunnen voor zowel nieuwe auto’s als oldtimers het interieur vervangen. Bij oldtimers zullen wij de nieuwe bekleding in dezelfde oude stijl aanbrengen als voorheen. Na de autostoffering zult u weer een nieuw en fris gevoel hebben in uw auto. Wij voeren al ons werk op authentieke wijze uit. De klasse en kwaliteit kunt u in al onze projecten terugzien. Voor al uw autostofferingen kunt u bij Stoffeerderij Molenaar terecht.

Materialen

Wij hebben een groot assortiment materialen, die in verschillende kleuren besteld kunnen worden. Ons assortiment bestaan uit verschillende soorten leer en kunstleer. Ook hebben wij een aantal verschillende stoffen zoals velours en bouclé. Keuze genoeg om uw auto de uitstraling te geven de u wenst. In sommige gevallen hoeft het materiaal enkel op een paar punten gerepareerd te worden. Dan voeren wij een opknapbeurt uit. In beide gevallen kan het interieur van uw auto na afloop weer jaren mee.

Over ons

Ons bedrijf bestaat al ruim 40 jaar. In deze jaren hebben wij verschillende problemen gezien en opgelost. Onze medewerkers hebben allerlei soorten projecten uitgevoerd en ondertussen veel ervaring opgedaan. Wij kunnen u dan ook uitgebreid assisteren in het uitzoeken van de juiste materialen. Samen zullen we komen tot de beste uitkomst.

Naast autostofferingen voeren wij allerlei andere services uit. Meubelstofferingen, boot & jacht stofferingen, camper & caravan stofferingen en projectstofferingen. Naast het stofferen kunnen wij ook maatwerk kussens, banken en gordijnen leveren. Tot slot vallen leerreparaties en meubelrestauraties ook onder onze specialiteiten.

Meer informatie ?

Heeft u interesse in autostofferingen ? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan of maak meteen een afspraak. Om een exacte prijsopgave te krijgen, kunt u ook even langs ons rijden. Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Als u ons contactformulier invult, zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen.

Scherpe offerte?

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw onderwerp

Foto toevoegen voorkant (verplicht)

Foto toevoegen achterkant (verplicht)

Foto toevoegen zijkant (verplicht)

Meer informatie waarover u de aanvraag indient

Onze Materialen

Het herstofferen van meubels, autostoelen, caravankussens en bootkussens is maar een kleine greep uit wat wij allemaal doen. Ook kunnen kleine en grote ondernemingen bij ons terecht voor het bekleden, aanpassen en vernieuwen van restaurantstoelen, speelhoeken, zeildoeken, bureaustoelen, wanden en ga zo maar door. Voor het herstofferen kunnen verschillende materialen ingezet worden. Hieronder een greep uit de materialen die wij in ons assortiment hebben.

Meubelstoffen

Chenille
Velours
Platweefsel
Poolweefsel
Weefstof
Boucle

Vulmaterialen

Koudschuim
Polyether
Easy Dry
Traagschuim/nasa foam
Pantera
Polysticks
Polypress

Kunstleer

Stamskin
Nautolex
Silverguard
Bella Grana
Mikro-look
Bella Nappa

Leer

Helsinki
Stockholm
Tillann
Narvik

Onze Leveranciers

Kort samengevat biedt Ambachtelijke Stoffeerderij Molenaar haar klanten: Gedegenheid, vakkennis en vakmanschap, een breed internationaal en exclusief meubelstof-assortiment met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. De zekerheid van goed afgeleverd werk. Daardoor hebben wij ervoor gekozen om meerdere leveranciers als handelspartner in dienst te nemen. Hieronder een overzicht van enkele leveranciers waar wij samen mee werken.

Contact ons

06 – 31 77 21 06
010 – 818 72 91
info@stoffeerderijmolenaar.nl

Disclaimer